Sinds dat ik bier heb leren drinken heb ik mezelf voorgenomen te blijven proeven van alles dat nieuw is op de tap. Ik bezocht dan ook menig biercafé zodat mijn dorst naar nieuwe smaken gelest werd. En telkens als ik dan weer met een biermenu voor mijn neus zat, dacht ik dat alle biertjes me bekend voorkwamen en had ik geen idee welke ik nu lekker vond of niet. Dus dan bestelde ik maar wat. En dacht ik achteraf vaak: “shit, die vond ik dus niet lekker”. Totdat mijn vriend en ik Untappd ontdekte. Een geniale app waarop je elk biertje dat je drinkt incheckt. Eentje waarbij je jouw bierverslaving af kunt zetten tegenover die van je vrienden. Met een heel handig ratingsysteem en opmerkingenveld zodat je later nog eens kunt opzoeken wat je er nou eigenlijk van vond en of het voor herhaling vatbaar was. Maar het mooiste van alles is dat je als loyale bierdrinker erkenning krijgt. Waar ook ter wereld. Met welk ambachtelijk, microbrouwerijbiertje je ook proost. EINDELIJK! Zo hebben mijn vriend en ik inmiddels 150 verschillende bieren ingecheckt en 106 ere-batches verdiend zoals: artisan, take it easy, pale as the moon (level 6!), lager jack (level 3), Crisp as the day (level 2), Sky is the limit, Photogenic Brew (level 22), Home brewed goodness, Going Dutch (level 9), Hitting the slopes, Find the source, Brew traveler (level 3), Bar explorer (level 8), Local flavor, Beer gathering, Dus ik zou zeggen: download UNTAPPD in de appstore en geef jezelf het gevoel dat je echt heel goed bezig bent.   IMG-20150625-WA0008 IMG-20150625-WA0009 IMG-20150625-WA0010 IMG-20150625-WA0011 IMG-20150625-WA0012 IMG-20150625-WA0013    
Blog

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden eerste gevalideerd voor dat het wordt gepubliceerd.